2 янв. 2005 г., 16:07

Телевизорите пожелават щастие 

  Поэзия
739 0 3

Телевизорите пожелават щастие

Не вярвам във мръснишките ви пожелания!
Не вярвам в тъпите Ви усмивки!
Вярвам само в кръвта на нещастника!
Вярвам в душата на скитника!
Погубихте лицата красиви,
с огромен чук трошихте черепи!
Разделяхте семейства с помощта на дявола,
светофарени, проклети мозъци!
Как смеете да пожелавате
на мръзнещия просяк нещо!
И как очаквате да ви се вържа?!
Двулични телевизори сте всички!
Не вярвам на мръснишките ви лица!
Вие нямате нищо човешко -
кръв във вените ви не тече!
Вижте убийците на човеците,
запомнете проклетите им очи!
И не вярвайте никога вече
на тези гнусни хлебарки!
Не вярвам на мръснишките ви пожелания!
Не вярвам в тъпите ви усмивки!
Вярвам в кръвта на нещастника,
вярвам в своята си душа! 

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това е много добро. Браво!!!
  • Браво! Отново нещо силно и истинско! ЧНГ !
  • ЧНГ на Хенри и на Оливър!Продължавай да ни радваш и през тази година с хубави, замислящи стихове!
Предложения
: ??:??