22 апр. 2015 г., 16:20

Теменуга 

  Поэзия » Любовная
698 0 1

Теменуга - нежен цвят,

на красота богат,

твоят глас как пее -

сърцето ми от теб немее.

 

Този цвят си ти,

за теб са моите мечти

за щастие и красота,

за цветето на любовта.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??