6 февр. 2021 г., 21:22

Тестамент 

  Поэзия » Другая
341 0 1

"ТЕСТАМЕНТ"!

 

Господи, последната ми молба изпълнѝ,

Отвори сърцата на Децата ми дълбоко,

Чак тогава в твоето Царство ме вземѝ!

Кажи истината за съдбата ми нашироко!?

 

Нека знаят, че това не беше волята моя,

А съдба вписана в необятната Книга твоя?

Какво е значението така и не разбрах до края,

Отшелник, изолиран, самотен в малката стая!?

 

Молех се,но често те проклинах и възмущавах,

но,омразата ми траеше, кратко и пак прощавах.

Всички мои мечти преообърна ги ти наобратно,

Ето,това беше за Децата ми болно и непонятно!

 

5.02.2021 - Виена

9,13мин....моментално

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??