29 мая 2012 г., 10:33

Тези стихове не се четат 

  Поэзия » Философская
655 0 7

Тези стихове не се четат

 

Като сълзи по стъклата

бавно стича се дъждът.

Който с него не е плакал,

тези стихове

                       не се четат.

 

От сърцето блика горест

и очите все сълзят,

сливат се и пак се ронят

капки-сълзи 

                          и 

                              дъждът.

 

Облаците все ще свършат

да изливат свойта скръб...

И стъклата ще избършеш...

Но

     тези стихове

                              не се четат!

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??