"Аз ще бъда вечно чужденец за себе си."
Албер Камю
Идваш в свят, предварително затоплен
за теб,
една комфортна атмосфера,
семейство и приятели,
гледаш филми, защото са ти казали,
че трябва да ги гледаш,
четеш книги, в които пише
как точно трябва да се чувстваш,
ако имаш повече късмет,
откриваш виното,
накрая си отиваш
и всички казват че са те познавали.
© Ивона Иванова Все права защищены
Наистина е много добро.