20.02.2018 г., 15:03 ч.

The stranger 

  Поезия
375 2 2

"Аз ще бъда вечно чужденец за себе си."
Албер Камю

 

 

Идваш в свят, предварително затоплен
за теб,
една комфортна атмосфера,
семейство и приятели,
гледаш филми, защото са ти казали,
че трябва да ги гледаш,
четеш книги, в които пише
как точно трябва да се чувстваш,
ако имаш повече късмет,
откриваш виното,
накрая си отиваш
и всички казват че са те познавали.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има и друго, ако винаги искаш да бъдеш себе си, няма да искаш да познаваш никого.
    Наистина е много добро.
  • Вселена в 11 точка пет реда. Много добро?
Предложения
: ??:??