6 февр. 2005 г., 02:31

Ти 

  Поэзия
1144 0 1

Във живота ми изникна
като сянка от нощта
и в спокойствието тихо
ти повика Любовта.


Тя дойде при мен отново
като нещо тъй мечтано,
като сладката отрова,
капеща по тежка рана.


Що да сторя, що да правя?
Знам, че само те обичам.
Още в онзи миг омаян...
Всеки път, когато вдишвам.


Ти по силна ставаш в мен,
по-красива, по-желана.
Липсваш ми със всеки ден..
Ти си моята любов Голяма!

© Марто Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??