24 сент. 2007 г., 14:10

Ти  

  Поэзия
598 0 0

Всичко онова, което се случи, беше ти!
Всичко онова, което изгубих, отново беше ти!
Всичко онова, което обичам, си ти!
Всичко онова, на което държа, си ти!


"Обичам те!" - ще изрека.
Няма да мълча!
Няма да допусна да те изгубя отново!
"Обичам те!" - ще ти прошепна!


Мисли, думи,
нежни ласки, жадуващ поглед -
за теб е всичко това!
Всичко това за мен си ти!

© Габи Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??