28 нояб. 2008 г., 06:46

Ти 

  Поэзия » Любовная
1599 0 13


Ти дойде и тайно ме беляза
и да те обичам ме ориса,
ти дойде и в мен следа проряза,
и не знаех 
колко ще ми липсваш.

Ти дойде и сякаш бе магия,
бе вълшебство, порив чудодеен,
даде ми от твоята стихия,
прероди ме и отново пак живея.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??