25 февр. 2011 г., 11:08

Ти 

  Поэзия » Любовная
691 0 2

За мен си всичко,

в очите ти се оглеждам;

За мен си всичко –

и опора, и надежда.

 

Най-много ме топлят ръцете ти,

най-сладки са твоите целувки,

най-хубаво миришат косите ти,

най-жадувам твоите милувки.

 

С теб се радвам, с теб тъгувам.

С теб обичам, с тебе съществувам.

С теб умирам, с теб възкръсвам.

С теб започвам, с теб завършвам.

 

Ти си сладък и горчиш ми.

Ти си ангел, а летиш ли?

С тебе смисъл имат дните,

от тебе плашат се сълзите.

Ти си моята отрова,

ти си моят стих – без теб не мога.

 

Посветено на моето зайче - Спас :)

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нека винаги носиш толкова силна любов в сърцето си...Няма нищо по-хубаво от това да обичаш и да бъдеш обичан...
  • Открила си красотата на света,твое вдъхновение е любовта Късметлия е този,на който е посветено. Поздрав!
Предложения
: ??:??