За мен си всичко,
в очите ти се оглеждам;
За мен си всичко –
и опора, и надежда.
Най-много ме топлят ръцете ти,
най-сладки са твоите целувки,
най-хубаво миришат косите ти,
най-жадувам твоите милувки.
С теб се радвам, с теб тъгувам.
С теб обичам, с тебе съществувам.
С теб умирам, с теб възкръсвам.
С теб започвам, с теб завършвам.
Ти си сладък и горчиш ми.
Ти си ангел, а летиш ли?
С тебе смисъл имат дните,
от тебе плашат се сълзите.
Ти си моята отрова,
ти си моят стих – без теб не мога.
Посветено на моето зайче - Спас :)
© Любка Янева Всички права запазени