Ти
Кажи... какво е Любовта... Кажи ми.
Дали начало на света...
Раздаване...
Любимо име...
Дали това е светлината, която даваш във нощта,
във утрото ми разпиляваш и стискаш в шепа вечерта...
Дали очите ти любов са...
усмивката,
открадващ поглед...
Тя няма връзка със "готов".
Не искам принцове и подвизи.
Обичам те такъв - реален.
Не перфектен.
Разнолик.
Небръснат - бръснат.
С идеали.
Отнесен...
Просто...
да си Ти.
Кажи...
Любов ли е...
Кажи ми.
© Надежда Маринова Все права защищены