Ти
За мене си видение красиво,
изгряло като лъч във тъмнината.
Сияние, по-ярко от звездите.
И приказка, родена от Луната.
И музика си. Шепот на вълните.
Изпълваш ме със вяра и със сила.
И болка си, и радост във тъгата.
Животът ми със тебе има смисъл.
© Сашо Маринов Все права защищены
сърдечен поздрав, нежни приятелю.