Ти си капка роса по цветята
и частица от синьо море.
Ти си шепа искри от дъгата
и си късче от чисто Небе.
Ти си пролетно влюбено цвете
и пролята от нежност сълза
като бисер лъчист във очите,
бистър извор със жива вода.
Ти си изгрев и рай за очите,
и балсам за ранена душа.
Ти си лудият зов на мечтите.
С тебе диша във мен любовта.
© Сашо Маринов Все права защищены
С тебе диша във мен любовта."
Брей-й-й! Силно!