8 мар. 2015 г., 16:22

Ти 

  Поэзия » Другая
1155 0 10

зрънце
трошичка хляб
тревичка
слънчев лъч прогонил мрака
в душата ми сурова
полъх нежен от ветрец
утринна роса
отразила цветовете на дъгата
звездичка
цвят на вишна
крило на птица
полет
небе
момиченце с одрани колене
усмивка
пътечка
буря
дъжд
огнище
дом
оранжево кълбенце
Ти си всичко
цял един свят
гледам те
Единствена сред всички
не мога да ти се нагледам
кошута плаха
лъвица
топла стряха
пред теб немея
Богиня
перце от лебед
святост
лотос
сълза
силна и добра
чуплива
упорита
загубвам се...
в ласките ти
затихвам
затаявам дъх
слушам теб

отекваш в мен
скитника зелен
обичам тихите ти стъпки
обичам очите ти
обичам смеха в очите
гнева
тъгата
болката
обичам теб
Единствена
и
Последна

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??