10 февр. 2015 г., 16:42  

Ти... 

  Поэзия » Любовная
431 0 0

Ти...

Ти ще спреш,

ще ме погледнеш,

ще ме допреш 

и ще забегнеш.


Ти...

Ти знаеш, че те обичам, 

нищо, че не знаеш защо

след тебе аз ще тичам, 

докато видим нещо общо!


Ти...

Ти просто си признай,

времето тече,

и само се предай, 

бъди моето мече!


Ти...

и Аз!

Това е истината вечна!

И само бъдещето е пред нас!

© Ева Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??