27 нояб. 2009 г., 14:11

Ти 

  Поэзия » Любовная
577 0 1



Аз гледам те и знам, че няма смисъл
потокът ми от мисли да се спре.
Докато Бог на теб ме е орисвал,
ти - целият ухаещ на море -
вълните му без жал си завладявал
и вечните му стръмни брегове
с моряшки усет си дарявал,
ти - целият ухаещ на море…
А то, притихнало в тревога,
поискало е таен знак
да сътвориш и, в изнемога,
при него да се върнеш пак.
С целувките от морска пяна
"наказваш" суетните ни светове,
където вечно съм огряна
от теб - ухаещ на море.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??