Ти, който ми бе обещан,
изсечен на моята длан,
желан и отречен,
близък, далечен,
благословен и обречен
на теб да се дам.
Ти, който в мен си втъкан,
рана за мен и балсам,
дар и проклятие,
ад и разпятие,
нямащ понятие,
без мен колко си сам.
11.10.2018г.
© Ива ВалМан Все права защищены