4 авг. 2023 г., 08:36

Ти! 

  Поэзия » Любовная
561 0 0

Слънцето изгрява и ме милва с топли лъчи. Поглеждам нагоре и... Ооо... Това си ти!
Сърцето ми те търси сред небесен памук, поглеждам до мен и... Ти си тук!?
Жадувам за погледа кристален като роса, и за прегръдките, сърцето ми знае това!
Търсещ поглед, миг, синева, падащи от дърветата жълти листа!
Приказка разказват, като стар запомнящ се рефрен!
С поглед тихо казах:
"Обичам те! Благодаря, че си до мен!"

© Малин Милков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??