15 окт. 2023 г., 23:59

Ти 

  Поэзия » Любовная
209 1 0

Някакъв спомен сърцето ми пак изгаря,
защото до мен не си ти.
Ала обречен съм да горя до края,
защото в главата ми все си ти.

© Умут Адемов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??