1 нояб. 2009 г., 21:09

Ти бе... 

  Поэзия
1029 0 3

Ти познаваш онази, която вече не съм.

Виждаш друга - не онова дете, което беше лудо по теб.

Животът ме промени - ти не означаваш нищо за мен!

Ти... си просто картина от минал живот.

Върви си - нямаш право на мен.

Уча се да продължавам...

Забрави ме, както тебе аз забравям!

 

Ти бе едно увлечение, което стигна само до устните,

без да докосне сърцето....

© Валиша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??