1.11.2009 г., 21:09 ч.

Ти бе... 

  Поезия
1032 0 3

Ти познаваш онази, която вече не съм.

Виждаш друга - не онова дете, което беше лудо по теб.

Животът ме промени - ти не означаваш нищо за мен!

Ти... си просто картина от минал живот.

Върви си - нямаш право на мен.

Уча се да продължавам...

Забрави ме, както тебе аз забравям!

 

Ти бе едно увлечение, което стигна само до устните,

без да докосне сърцето....

© Валиша Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??