Ти познаваш онази, която вече не съм.
Виждаш друга - не онова дете, което беше лудо по теб.
Животът ме промени - ти не означаваш нищо за мен!
Ти... си просто картина от минал живот.
Върви си - нямаш право на мен.
Уча се да продължавам...
Забрави ме, както тебе аз забравям!
Ти бе едно увлечение, което стигна само до устните,
без да докосне сърцето....
© Валиша All rights reserved.