24 мая 2007 г., 11:26

Ти дойде 

  Поэзия
446 0 2
Недей ме пита дали копнея за него
и искам ли да бъда негова любов.
Нима не ти доказах хиляди пъти,
че искам да следвам теб в живота суров?
Недей се сравнява с него.
Не го поставяй на пиедестал!
Че си мъж на място, може и да не проумееш,
но че те обичам, досега трябва да си разбрал!
Не, не ме питай за него!
Вече няма значение това!
Ти дойде и превърна лятото в зима.
Ти дойде и възкръсна любовта!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??