15 мар. 2011 г., 23:42

Ти и аз (хороскоп) 

  Поэзия » Другая
757 0 3

Аз съм зодия "Везни" -
претеглям, преценявам,
доверието си сляпо не давам...

Ти си истински "Лъв" -
искаш винаги да си пръв.
Очакваш
безпрекословно обожание,
да бъдеш лидер
е твоето призвание.

Събра ни случайна среща,
пламна страст гореща...
"Лъвът" разбра,
че не винаги е господар,
сърцето само
решава кога да е в дар...

"Везната" все се колебае,
да повярва ли, не знае.
Може ли лъвът
да бъде кротък и смирен,
може ли
с любов да бъде победен...

Събират ни сладки мигове,
разделят ни разстояния -
един към друг неизминати...

Събира ни вълнуваща тайна,
да знаем - има ни
във Вселената безкрайна -

"Везна" - несигурна и непокорна,
дори и в любовта свободна...
и "Лъвът" - властен, но и победен,
дори надалече, винаги със мен...


© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??