25 янв. 2008 г., 17:11

Ти идваш... 

  Поэзия » Любовная
845 0 13
 

Не, това не е миражът

на моето очакване...

Не, това не е илюзията

на моите мечти.

Не...

Това си истинската ти.

Ти идваш.

Чувам прибоя на стъпките ти.

Ти идваш.

Виждам сиянието

на твоите очи.

Ти идваш.

Усещам те като брега вълната.

И стихът ми казва,

че идваш ти...

© Владимир Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??