Jan 25, 2008, 5:11 PM

Ти идваш... 

  Poetry » Love
846 0 13
 

Не, това не е миражът

на моето очакване...

Не, това не е илюзията

на моите мечти.

Не...

Това си истинската ти.

Ти идваш.

Чувам прибоя на стъпките ти.

Ти идваш.

Виждам сиянието

на твоите очи.

Ти идваш.

Усещам те като брега вълната.

И стихът ми казва,

че идваш ти...

© Владимир Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??