25.01.2008 г., 17:11 ч.

Ти идваш... 

  Поезия » Любовна
926 0 13
 

Не, това не е миражът

на моето очакване...

Не, това не е илюзията

на моите мечти.

Не...

Това си истинската ти.

Ти идваш.

Чувам прибоя на стъпките ти.

Ти идваш.

Виждам сиянието

на твоите очи.

Ти идваш.

Усещам те като брега вълната.

И стихът ми казва,

че идваш ти...

© Владимир Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??