7 сент. 2014 г., 20:19

Ти идваш 

  Поэзия
317 0 0

Ти идваш само,

когато падне сняг в душата ти

и затрупа пътя към твоя дом.

 

Ти идваш само,

когато самотата ти

е песен на щурци или

когато са зазидани очите ти в луната

- тази трапчива дюля на прозореца ми.

 

Ти,  като пойна птица

идваш всяко лято.

Ела през зимата!

При мене винаги е юг!

 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??