12 нояб. 2010 г., 21:33

Ти, която... 

  Поэзия » Любовная
813 0 4

 

 

 

 

Ти

Ти, която ме усмихваш  тъй леко.
Ти, която ме търсиш, когато съм далеко.
Ти, която сияеш в деня  ми.
Ти, която  нощем  превземаш съня  ми.
Ти, която  ме  караш цял от  страст  да  треперя.
Ти, която сили  ми  даваш звездите  да  меря.
Ти, която  осмисляш  живота.
Ти, която ме свали  от  голгота.
Ти, която  ме  правиш  щастлив.
Ти, която ме  помниш  тъй див.
Ти, която ме  обичаш  изцяло.
Ти, която познаваш моето  тяло.
Ти, която Душата ми  пазиш.
Ти, която гордостта ми  не  газиш.
Ти си  моята свята  любов!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??