12 nov 2010, 21:33

Ти, която... 

  Poesía » De amor
811 0 4

 

 

 

 

Ти

Ти, която ме усмихваш  тъй леко.
Ти, която ме търсиш, когато съм далеко.
Ти, която сияеш в деня  ми.
Ти, която  нощем  превземаш съня  ми.
Ти, която  ме  караш цял от  страст  да  треперя.
Ти, която сили  ми  даваш звездите  да  меря.
Ти, която  осмисляш  живота.
Ти, която ме свали  от  голгота.
Ти, която  ме  правиш  щастлив.
Ти, която ме  помниш  тъй див.
Ти, която ме  обичаш  изцяло.
Ти, която познаваш моето  тяло.
Ти, която Душата ми  пазиш.
Ти, която гордостта ми  не  газиш.
Ти си  моята свята  любов!

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??