Ти ме имаш точно така,
както вятърът има простора,
както птицата има една синева
и за всеки размах на крилете се бори...
Ти ме имаш точно така,
както споменът - нужда от облик,
както корабът има бяла вълна,
разбила се в него в последния миг...
Ти ме имаш точно така,
както небето - дъждовни сълзи,
както самотникът има нощта
и оставя в сърцето ù вълчи следи...
Ти ме имаш точно така,
както немият - думи в очите си,
както залезът има цвета на кръвта
и изтича по меч от последни лъчи...
© Евкалипт Все права защищены