19.05.2010 г., 12:29 ч.

Ти ме имаш точно така 

  Поезия » Любовна
708 0 1

 

Ти ме имаш точно така,

както вятърът има простора,

както птицата има една синева

и за всеки размах на крилете се бори...

 

Ти ме имаш точно така,

както споменът - нужда от облик,

както корабът има бяла вълна,

разбила се в него в последния миг...

 

Ти ме имаш точно така,

както небето - дъждовни сълзи,

както самотникът има нощта

и оставя в сърцето ù вълчи следи...

 

Ти ме имаш точно така,

както немият - думи в очите си,

както залезът има цвета на кръвта

и изтича по меч от последни лъчи...

© Евкалипт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??