13 июл. 2008 г., 17:08

Ти ми се случи 

  Поэзия » Любовная
637 0 16

Ти ми се случи. Някак насън!

Беше безкрайност космична.

Сбъднат копнеж. Ответен зов!

Звезда изгряла в небето.

Усмивка. И шум на море.

Пречистващ дъжд. Ветровете.

Нежна ласка на птичи криле.

Щурчова струна в ушето.

Ти ми се случи. Но не беше насън!

Ехтиш като звън във сърцето.

През живота ми песен тече.

Без думи. Обич чертаят ръцете.

© Здравка Бонева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??