5 янв. 2013 г., 13:45  

Ти не знаеш 

  Поэзия » Любовная
836 0 2



Kaквото и да правя,

няма да забравя
твоите прелестни очи.
Ти не знаеш,
но красотата им вечна
попива моите сълзи.

Каквото и да правя,
няма да се откажа
от твоите нежни ръце.
Ти не знаеш,
но в тях тупти 
болно моето сърце.

Каквото и да правя,
няма да оставя
теб и нашите мечти.
Ти не знаеш,
но те реят се с вятъра,
както твоите прекрасни коси.

Каквото и да правя,
няма да допусна
от мен да си тръгнеш ти.
Нима ще те пусна
тогава, когато 
слети в едно са нашите души.

И каквото и да става,
аз няма да спра 
да вървя през пътя с мъгли.
Аз вярвам, че искаш,
вярвам, че можеш
да тръгнеш с мене и ти!

04.01.2013г 
Р. Христов

© Тангра Перник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Финалът оставя положителни чувства и стихотворението като цяло е чудесно! Поздрав!
  • Песенен стих, така искрен и затрогващ!
    Щастливка е тя... ако знае само каква е щастливка... не би се спряла да върви заедно с теб...
Предложения
: ??:??