13 дек. 2006 г., 17:02

Ти питаш ме  

  Поэзия
632 0 4

Ти питаш ме защо така
постъпвам или пък говоря.
Ти питаш ме защо тъгa
или пък радост ме спохожда.


Накуп въпросите събрала
едва ли ще им хвана нишката.
Сама не съм се опознала -
за себе си не зная нищо.

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??