13.12.2006 г., 17:02 ч.

Ти питаш ме  

  Поезия
630 0 4

Ти питаш ме защо така
постъпвам или пък говоря.
Ти питаш ме защо тъгa
или пък радост ме спохожда.


Накуп въпросите събрала
едва ли ще им хвана нишката.
Сама не съм се опознала -
за себе си не зная нищо.

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??