Ти разбра ли?!
Тази нощ ти пратих
сън,
да поискам прошка.
В него молих те
да не ме оставяш
вън,
врати да не
залостваш.
Ти разбра ли?!
Само тебе исках -
никой друг
и не знаеш,
че, докато с плам
прегръщаше ме,
аз за свобода мечтаех.
© Jivka Koleva Все права защищены
Yo os he enviado esta noche
del sueño
Pido perdón.
Se pide para ellos,
...no me dejes
a cabo
puertas no prescrito.
Ya lo tienes,
sólo quería
nadie
y no sé
mientras que con fervor
me abrazó
Yo para la Libertad
soñado.:P това е същото стихче на испански