16 июл. 2010 г., 11:44

Ти решаваш 

  Поэзия » Другая
628 0 1

То е дълбоко в твоето съзнание,

то е в дълбините на твоя организъм,

това малко създание

няма няма нужда от садизъм.

Животът му е  на кантар

и всичко е в твоите ръце,

от теб зависи дали ще живее,

                        дали ще умре.

А кой ти дава права

да вършиш Божиите дела.

Времето тече и трябва да решиш,

чудиш се

                 дали грешиш.

То е дълбоко в твоето съзнание,

това малко създание - 

или ще умре,

или ще бъде

                    твое дете.

(обмисли го добре)

© Йоана Бояджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??