19 дек. 2008 г., 10:06

Ти с любов ще ме срещнеш нали 

  Поэзия
664 0 3

    Притварям очи, плахо пристъпвам

    пред твоето вълшебство, море.

    С изгрев ме срещаш, с бриза ме галиш,

    на теб се отдавам, море.

 

    С вълна ме заливаш, страсти и тръпки,

    след нея втора и трета вълна,

    първо ме искаш, после ме плашиш,

    като в груба мъжка игра.

 

    Аз искам, море, с теб да играя,

    на нежност и грубост да се насладя,

    с вълни ме заливай, недей да ме плашиш,

   не мога на брега да стоя.

 

    Играта щом свърши, аз ще си тръгна

    уморена, с натъжени очи.

    Ще искам отново при теб да се върна,

    ти с любов ще ме срещнеш, нали.

     

   

© Глория Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Този стих твой ли е?
    Защото го НАМЕРИХ ето тук:
    http://www.sibir.bg/blog/geni24/index.php?blogPage=blogPreviewArticle&artID=72250
  • Харесва ми, но... Наистина ли си на 12??? Времената се менят бързо, аз май изоставам
  • Не бъди тъжна,морето е там и те чака.
    Поздрави за хубавия стих,предаде ми едно ведро,слънчево и много лятно настроение.
Предложения
: ??:??