6 февр. 2013 г., 14:27

Ти си 

  Поэзия » Любовная
887 0 3

Срещнах те съвсем случайно, 

дали е трябвало... Мисли си.

Но в мислите ми, мъничко потайно, 

всеки ден си казвам – Ти си!


Спомням си, и ти ме забеляза...

 Нали така? И ти спомни си...

Oт тогаз неспирен е екстаза

 и всеки ден си казвам – Ти си!


Обичам те и то се вижда...

 Така е и при теб... Личи си...

И нека всеки ни завижда,

 че всеки ден си мислим... ТИ СИ!

© Станислав Недялков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??