20 февр. 2009 г., 21:54

Ти си 

  Поэзия
448 0 0

Ти си първата любов,

ти си първата мечта,

ти си първото момче, 

което накара сърцето ми 

да бие толкова лудо.

 

Без теб няма слънце,

няма ден, няма радост

в моите очи.

 

Ти си въздухът,

без който не мога,

без който сърцето ми

ще престане да бие.

 

Ти си човекът,

от който се нуждая.

Ти си човекът,

който ми дава сили да живея.

 

Ти си момчето, за което

не преставам да мисля.

Без теб идва

краят на този жесток свят! 

© Пламена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??