18 янв. 2017 г., 16:29

Ти си... 

  Поэзия
969 2 4

ТИ СИ...

 

Изживей любовта, макар виртуална!

Нали тя те крепи на света.

И ако този път е отново фатална,

запомни: бъди горда жена.

 

Жените поклони не правят.

Поклон е самата любов.

Дори всички мъже да забравят,

че любовта е най-силният зов.

 

Не свеждай глава примирено.

Не проливай горчиви сълзи.

Знам, че боли сърцето ранено,

след несбъднати, красиви мечти.

 

Покажи на света, че те има.

Някакъв стих напиши.

Ти го можеш, приятелко мила.

Когато страдаш и мен ме боли!

 

Ако сърдито живота те гледа,

погледни го усмихната ти.

Захвърли някъде маската бледа.

В очите ти трябва да има искри!

 

Запали с тях огън огромен.

Изгори сто мъжки сърца.

Покажи, че ти си ЖЕНАТА!

Не женицата. Не просто жена!

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??