За баба и дядо си мъничък мъж,
растеш като цвете, цъфтящо след дъжд.
За мама и татко си земното слънце,
поникнало от любовта им жизнено зрънце.
Ти си тяхното малко, щастливо дете,
но бързо ще пораснеш голямо момче.
Ти си тяхната малка-голяма надежда,
тяхната радост и с любов те отглеждат.
Малък продължител на големия род,
ярка звездичка на красив небосвод,
бъдеще светло си за татко и мама,
родено и отгледано с обич голяма.
© Нели Все права защищены