Ти си просто една капка
в море от кристални сълзи,
скулптура ледена някаква,
която тъй ме гори!
Един горещ въглен
в сърцето ми,
мъничка болка,
без край,
и пръститe,
даже и ледени,
парят като слънце
през Май!
Мънички рани в сърцето ми,
оставени от тъжни очи
и една надежда,
че пръстите вплетени
никой няма
да раздели!
© Елица Все права защищены