May 3, 2007, 2:15 PM

Ти си... 

  Poetry
1060 0 2

Ти си просто една капка

                     в море от кристални сълзи,

скулптура ледена някаква,

                     която тъй ме гори!

Един горещ въглен

                     в сърцето ми,

мъничка болка,

                     без край,

и пръститe,
                   даже и ледени,

парят като слънце

                    през Май!

Мънички рани в сърцето ми,

                    оставени от тъжни очи

и една надежда,

                    че пръстите вплетени

никой няма

                    да раздели!

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??