3.05.2007 г., 14:15 ч.

Ти си... 

  Поезия
1059 0 2

Ти си просто една капка

                     в море от кристални сълзи,

скулптура ледена някаква,

                     която тъй ме гори!

Един горещ въглен

                     в сърцето ми,

мъничка болка,

                     без край,

и пръститe,
                   даже и ледени,

парят като слънце

                    през Май!

Мънички рани в сърцето ми,

                    оставени от тъжни очи

и една надежда,

                    че пръстите вплетени

никой няма

                    да раздели!

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??