17 февр. 2009 г., 19:19

Ти си 

  Поэзия » Любовная
642 0 2
Ти си усмивката на моите устни,
ти си сълзите солени и вкусни,
ти си мечтата за красиво и нежно,
ти си стиха написан небрежно.

Ти си прегръдка, която жадувам.
ти си целувка, която бленувам,
ти си ръката протегната в мрака,
ти си с мен и в самотата.

Ти си изгрева, събудил деня ми,
ти си смеха във ума ми,
ти си и залеза подарил съня ми,
ти си красотата в душата ми.

Ти си всичко за мен, и ето -
ти си човекът, достигнал до сърцето!

© Виолета Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??