15 дек. 2010 г., 14:58

Ти си 

  Поэзия » Любовная
926 0 4



Ти си

 

Не е честно така да ми липсваш.

Не е честно.

Ти си моята търсена истина.

Като всяка такава... - нелесна.

Ти си моето живо начало

във синхрон от жарка феерия.

Ти картината моя си бяла

и рисувам с поглед по нея.

Ти си моята нежност побъркваща

и ме стапяш в усмихнати сутрини.

Ти си сила страстно разтърсваща

и властта ми разпадаш със устни...

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??