22 нояб. 2006 г., 21:00

Ти си блян... 

  Поэзия
919 0 13
Ти си блян - неизживян.
Звън звънтящ- ала нечут.
Смях - през сълзи разпилян.
Огън - смръзнал мойта гръд.

Ти си нежност - без душа.
Обич - вплетена в омраза .
Грохот в бяла тишина
Лек - разяден от проказа.

Ти си ад -във рай желан.
Стих в реалност.Стон в мечтата.
Светъл лъч от мрак скован.
Миг разкъсващ самотата.

Ти си блян - стопен в нощта.
В сън изгубена химера.
Ах , кажи ми как сега
път към тебе да намеря ?

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??